Για να επεξεργαστείτε την ταυτότητα του ιστοχώρου σας, δηλαδή το όνομα, την περιγραφή, το λογότυπο και το favicon, παρακαλούμε ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Από το περιβάλλον διαχείρισης του ιστοχώρου σας, θα πάτε στη σελίδα “Εμφάνιση -> Προσαρμογή“. Στη νέα σελίδα που θα σας εμφανιστεί, θα δείτε αριστερά το μενού ρυθμίσεων και δεξιά μία προεπισκόπηση του ιστοχώρου σας. Η προεπισκόπηση σας βοηθάει να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο της αλλαγές που κάνετε ώστε να συνεχίσετε με την αποθήκευση των αλλαγών ή σε επιπλέον επεξεργασία της εμφάνισης του ιστοχώρου σας.
  2. Από το μενού αριστερά, κάνετε κλικ στην καρτέλα “Ταυτότητα Ιστοτόπου
  3. Κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη φόρμα που θα σας εμφανιστεί και έπειτα κλικ στο κουμπί “Δημοσίευση“.

Για να επιστρέψετε στο κεντρικό μενού των ρυθμίσεων κάνετε κλικ στο βελάκι που υπάρχει πάνω αριστερά, ενώ για να επιστρέψετε στο περιβάλλον διαχείρισης του ιστοχώρου σας, κάνετε κλικ στο εικονίδιο X που υπάρχει στην πάνω αριστερή γωνία της σελίδας.
Σημείωση: Οι αλλαγές που κάνετε στην προσαρμογή δεν εμφανίζονται στους χρήστες εάν δεν κάνετε κλικ στο κουμπί “Δημοσίευση“. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας την προεπισκόπηση στα αριστερά της σελίδας μπορείτε να δείτε τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο πριν τις αποθηκεύσετε.