Το θέμα (theme) που έχουμε δημιουργήσει για τους ιστοχώρους της υπηρεσίας, ενσωματώνει αρκετά διαφορετικά στυλ για τις σελίδες, το header και το footer ώστε να δημιουργήσετε τον ιστοχώρο σας με βάση τις ανάγκες σας.
Για να ορίσετε το header που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Από το περιβάλλον διαχείρισης του ιστοχώρου σας, θα πάτε στη σελίδα “Εμφάνιση -> Προσαρμογή“. Στη νέα σελίδα που θα σας εμφανιστεί, θα δείτε αριστερά το μενού ρυθμίσεων και δεξιά μία προεπισκόπηση του ιστοχώρου σας. Η προεπισκόπηση σας βοηθάει να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο της αλλαγές που κάνετε ώστε να συνεχίσετε με την αποθήκευση των αλλαγών ή σε επιπλέον επεξεργασία της εμφάνισης του ιστοχώρου σας.
  2. Από το μενού αριστερά, κάνετε κλικ στην καρτέλα “Header” ώστε να εμφανιστούν οι διαθέσιμες κατηγορίες ρυθμίσεων. Κάθε κατηγορία περιέχει ρυθμίσεις που αφορούν το στυλ του header, τις γραμματοσειρές και τα χρώματα.
  3. Κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές σε αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείτε παράλληλα να βλέπετε τις αλλαγές στο παράθυρο προεπισκόπησης του ιστοχώρου σας ώστε να ορίσετε το header που σας αρέσει.
  4. Για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές κάνετε κλικ στο κουμπί “Δημοσίευση“.

Σημείωση: Οι αλλαγές που κάνετε στην προσαρμογή δεν εμφανίζονται στους χρήστες εάν δεν κάνετε κλικ στο κουμπί “Δημοσίευση“. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας την προεπισκόπηση στα αριστερά της σελίδας μπορείτε να δείτε τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο πριν τις αποθηκεύσετε.